Stereo wire color codes? - DodgeForum.com


3rd Gen Durango 2011 models

Stereo wire color codes?

Reply
 
 
  #1  
Old 03-19-2012, 11:31 AM
cjlucas78's Avatar
cjlucas78
cjlucas78 is offline
Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Location: Houston
Posts: 91
Default Stereo wire color codes?

I am going to be switching my factory speakers to focals front/back with a Sundown Audio Amp. I will also be adding 2 Solobaric 12L7s behind the 3rd row seat. I will be keeping the factory radio (for the stealth factor when theives look in). I would like to know what the color code is on the wires on the back of the radio so I can tap into the factory wiring.
Thank you, I will get build pictures soon.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-19-2012, 12:46 PM
baum
baum is offline
Professional
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 189
Default

Search the forum (radio, amp, subs...) i have posted them before.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-20-2012, 09:20 AM
cjlucas78's Avatar
cjlucas78
cjlucas78 is offline
Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Location: Houston
Posts: 91
Default

Quote:
Originally Posted by baum View Post
Search the forum (radio, amp, subs...) i have posted them before.
I searched with no luck, that is why I posted. I even searched your posts and could not find where you posted the list of stereo wire codes for the 2011-2012 Durango.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-20-2012, 09:57 AM
dpayerle
dpayerle is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Default

Here's a link to the color codes on a grand Cherokee forum.
http://www.jeepgarage.org/showthread.php?p=414994

Dan
Reply With Quote
  #5  
Old 03-20-2012, 01:19 PM
baum
baum is offline
Professional
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 189
Default

If you have the 9 speaker system i would recommend taking the signal after the factory amp. If you go before the factory amp there isnt enough signal.

Be sure you know what you are testing when installing there is another member on here that taped into the wrong wire and fried out the win module while installing an amp.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-21-2012, 09:50 AM
cjlucas78's Avatar
cjlucas78
cjlucas78 is offline
Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Location: Houston
Posts: 91
Default

I do not have the Alpine system with sub and amplifier, I only have 6 speakers. I did not want to pay for the nice radio knowing I would be changing it out.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Gone Fishin
3rd Gen Ram Tech
1
07-05-2016 06:49 PM
Ronald_Arif
Dodge Ram Van
4
10-07-2015 02:16 PM
Stratus0159
Dodge Stratus
2
07-16-2015 10:22 PM
Crytot
1st Gen Dakota
5
07-13-2015 05:26 PM


Thread Tools
Search this Thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:47 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
What's your question?
Send