Weird problems - DodgeForum.com


3rd Gen Durango 2011 models

Weird problems

Reply
 
 
  #1  
Old 07-11-2014, 11:49 PM
pieman16
pieman16 is offline
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 8
Default Weird problems

Hey ya all wondering if this is normal. I am about ready to go back to Ford.

around 36k miles my tranny cooler started leaking and died. Started leaking tranny fluid.
around 40k miles my alternator went out.
around 53k miles my Ac went out. Started leaking fluid.
Since day 1 the lights flicker at high rate of speed the dealer's refuse to fix it because they have no dark area in the shop. Ya can only see it at night time. I even called the bureau of automotive repair and can't get dodge to do anything either.

I have owned fords and never seen this. Is this normal with dodge?
Btw my engine is the v6 not the hemi.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-12-2014, 06:46 AM
Wash Man's Avatar
Wash Man
Wash Man is offline
All Star
 
Join Date: Nov 2013
Location: Houston, Texas
Posts: 844
Default

My advice: you should never, ever waste your money on a lottery ticket
Reply With Quote
  #3  
Old 07-12-2014, 08:09 PM
Snafu7's Avatar
Snafu7
Snafu7 is offline
Amateur
 
Join Date: May 2014
Posts: 39
Default

Quote:
Originally Posted by Wash Man View Post
My advice: you should never, ever waste your money on a lottery ticket
Ice cold
Reply With Quote
  #4  
Old 07-12-2014, 08:55 PM
bbtkd
bbtkd is offline
Veteran
 
Join Date: Jun 2012
Location: Earth
Posts: 353
Default

Quote:
Originally Posted by pieman16 View Post
Hey ya all wondering if this is normal. I am about ready to go back to Ford.

around 36k miles my tranny cooler started leaking and died. Started leaking tranny fluid.
around 40k miles my alternator went out.
around 53k miles my Ac went out. Started leaking fluid.
Since day 1 the lights flicker at high rate of speed the dealer's refuse to fix it because they have no dark area in the shop. Ya can only see it at night time. I even called the bureau of automotive repair and can't get dodge to do anything either.

I have owned fords and never seen this. Is this normal with dodge?
Btw my engine is the v6 not the hemi.
Mine is a 2012 Hemi AWD Citadel, just turned over 46k today and have had none of these issues. I had the steering rack replaced when they detected leaks during the replacement of the oil pan, which was to fix the uphill oil burn issue. I have had a few of the service bulletins applied for minor issues.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-12-2014, 11:02 PM
pieman16
pieman16 is offline
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by Wash Man View Post
My advice: you should never, ever waste your money on a lottery ticket
Don't worry. I win some times on the lotto tickets but I hear.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
nickr519
2nd Gen Ram Tech
42
09-23-2015 09:33 AM
ozzydog153
Dodge Journey
3
07-15-2015 10:48 PM
grizzly_adams
3rd Gen Ram Tech
8
07-11-2015 09:59 AM
learningauto
1st Gen Durango
3
07-10-2015 05:24 PM


Thread Tools
Search this Thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:41 AM.