95' a670 3-speed has drive in all gears. - DodgeForum.com


New Member Area New to DF? Stop in tell us about yourself and your ride. Please post technical questions in the tech sections.

95' a670 3-speed has drive in all gears.

Reply
 
 
  #1  
Old 07-13-2014, 10:49 PM
Plymouthjunk
Plymouthjunk is offline
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Default 95' a670 3-speed has drive in all gears.

My 95' A670 3-speed transmission has drive in all gears including park, reverse and neutral. I just put a full rebuild kit (minus valve body) in it and I am pretty sure I adjusted everything to the specs necessary. There was a decent amount of metal in the pan when I took it apart. It was from the clutches being completely gone and rings rubbing together. Not sure what's going on.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-14-2014, 11:36 AM
HeyYou's Avatar
HeyYou
HeyYou is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2010
Location: Clayton MI
Posts: 42,062
Default

Something is bunged up in the shift linkage, either externally, or internally..... if everything on the outside looks good, time to drop the pan, and have a look.

Welcome to DF!
Reply With Quote
  #3  
Old 07-15-2014, 06:40 AM
Plymouthjunk
Plymouthjunk is offline
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by HeyYou View Post
Something is bunged up in the shift linkage, either externally, or internally..... if everything on the outside looks good, time to drop the pan, and have a look.

Welcome to DF!
Thanks!
Took off the pan last night linkage looks good. I'm think perhaps the forward gear cluster piston is not working properly possible stuck??
Reply With Quote
  #4  
Old 07-15-2014, 12:24 PM
HeyYou's Avatar
HeyYou
HeyYou is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2010
Location: Clayton MI
Posts: 42,062
Default

Probably wouldn't hurt to post up in the forum appropriate for what it is you are driving. Someone there may have more of a clue for your specific trans.

I would wonder if something in the trans wasn't binding......
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Nickjung
2nd Gen Dakota
20
05-01-2016 04:10 PM
Alacoque
1st Gen Dakota
24
07-31-2015 02:24 PM
Byrdman21
3rd Gen Ram Tech
2
07-19-2015 08:09 PM
JoshSlash87
3rd Gen Ram Tech
1
07-14-2015 07:51 AM
ydde1937
Dodge Caravan
0
07-06-2015 09:00 PM


Thread Tools
Search this Thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:22 PM.