Go Back  DodgeForum.com > Dodge SUVs > Dodge Durango > 1st Gen Durango
Reload this Page >

Speedo not working, etc...

1st Gen Durango 1998 - 2003 Durango's

Speedo not working, etc...

  #1  
Old 06-04-2019, 07:58 PM
Patrick Weston
Patrick Weston is offline
Registered User
Thread Starter
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Speedo not working, etc...

98 Durango, SLT Plus 4X4, 5.9.
Speedometer stopped working and the abs and red brake light is on. All happened at the same time. I replaced the speed sensor in the rear diff and the transmission. No difference, lights are all still on and the Speedo is still at zero.
 
  #2  
Old 06-05-2019, 07:34 AM
HeyYou's Avatar
HeyYou
HeyYou is offline
Super Moderator
Join Date: Apr 2010
Location: Clayton MI
Posts: 57,279
Likes: 0
Received 5 Likes on 5 Posts
Default

Follow the harness from the rear speed sensor, forward. See if there is a break in the wires, a bad connection, or anything else of that nature.
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Speedo not working, etc...


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: