trans limp mode - DodgeForum.com

Go Back  DodgeForum.com > Dodge Cars > Dodge Avenger
Reload this Page >

trans limp mode

Dodge Avenger This forum hosts discussion areas for both the 95-00 and 08-14 Dodge Avenger Coupes and Sedan

trans limp mode

Reply

 
 
 
  #1  
Old 08-12-2018, 07:57 PM
[email protected]
Mmmedina68@gmail.com is offline
Registered User
Thread Starter
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
Default trans limp mode

2008 avenger stuck in limp mode i changed both speed sensors,TCM,and trans solenoid nothing works, getting codes p700 and p0750
 
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-2018, 08:34 PM
jkeaton's Avatar
jkeaton
jkeaton is offline
DF Admin
Dodge Forum Administrator
Join Date: Apr 2010
Location: Winston Salem, NC
Posts: 24,264
Default

Fluid and filter.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 08-12-2018, 08:38 PM
[email protected]
Mmmedina68@gmail.com is offline
Registered User
Thread Starter
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
Default

Yes i also changed fluid and filter
 
Reply With Quote
  #4  
Old 08-13-2018, 02:05 PM
jkeaton's Avatar
jkeaton
jkeaton is offline
DF Admin
Dodge Forum Administrator
Join Date: Apr 2010
Location: Winston Salem, NC
Posts: 24,264
Default

For those codes, the only real solution is to acquire a scan tool that will communicate with the transmission control module. Extracting this code from the TCM will be the first step in repairing the fault in the transmission.
 
Reply With Quote
 
 
 


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: trans limp mode


Featured Sponsors

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: