DodgeForum.com - View Profile: master tech

Go Back  DodgeForum.com > Members
Reload this Page >

master tech's Profile

Dodge Forum Moderator

master tech master tech is offline

Site Moderator & Tech

About Me

  • About master tech
    Vehicle Information
    Mits P/U , Dodge avenger(1996) .
    Location
    San Bruno ,Ca
    Interests
    Bowling and Cars
    Occupation
    master tech with dodge
    First Name
    Leonard
    Last Name
    Pierce
    Gender
    Male
  • Signature
    Dodge Master Tech.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 06-11-2017 12:01 AM
  • Join Date: 04-28-2007
  • Referrals: 3

Social Profiles

Instant Messaging
Send an Instant Message to master tech Using...
This Page
https://dodgeforum.com/forum/members/60163-master-tech.html

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 70

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. 07-16-2018 09:58 PM
    I need to replace the positive cable on 2003 Stratus R/T, the vehicle came with a Chilton book but I lost it, do you have any pictures diagrams that might help me with this issue? I found a replacement cable online and see it has around 5-6 connections. Also want to repalce the negative which I think actually caused the starting issue in the first place. Any help you can provide will be most appreciated.
  2. 06-08-2018 01:29 AM
    Does the clutch fan on a 2006 Dodge Durango 5.7 hemi run all the time? I put a new fan clutch on and it runs all the time and my fuel mileage has dropped.
  3. 06-11-2017 06:27 PM
    Hi please can you help me. I have a 2006 Chrysler Sebring 2.7 litre 6 cyl Touring. I have been looking underneath using Utube photos and cannot see the OIL PRESSURE SWITCH. Can you help me locate it please. Also how to best remove it? Can it be done from underneath by rookie, ie. how difficult is it to do?
    thank you in advance
  4. 05-02-2017 10:56 PM
    I thank you in advance for any time you can spare and wish to ask an opinion. I have a 1989 Chrysler Lebaron HighLine Convertible 2.5NA 31TH transmission. 1 year ago radiator fail antifreeze in fluid. All fluid replaced twice until was clear of contaminate (clear as it could get but fluid retained proper color) with the proper fluid (I work a parts counter for a living have been in cars since could hold wrench) ATF+4. Recently the trans. has been acting oddly the speedometer will occasionally not work or will jump to life. Reverse has a delay and occasionally excessive hard engagement forward gears have delayed shifting sometimes for minutes from 1st to 2nd and a vibration from 65 getting worse the faster i go some of this could be tires. However...not always....occasionally she runs perfectly and some days she wants to fight, I have pulled an output sensor code. my question is can all of this be caused by the OSS alone or should i look into dissecting the valve body.
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.