Go Back  DodgeForum.com > The DF Lounge > Off Topic
Reload this Page >

Got our 360 yay. :)

Off Topic A place to boldly go off topic. Just about anything goes.

Got our 360 yay. :)

  #21  
Old 12-31-2009, 08:43 PM
Loud Pedal's Avatar
Loud Pedal
Loud Pedal is offline
The Total Package
Join Date: Dec 2007
Location: Kansas
Posts: 3,599
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

online yet?
 
  #23  
Old 01-01-2010, 10:55 PM
lghtngblt02's Avatar
lghtngblt02
lghtngblt02 is offline
The RAM Administrator
Dodge Forum Administrator
Join Date: Jan 2008
Location: Lemoyne, Pennsylvania
Posts: 9,639
Received 1 Like on 1 Post
Default

Originally Posted by ericemery View Post
the router is probably a software issue.

make/model/age?
That or user error...
 
  #24  
Old 01-01-2010, 11:13 PM
Midnight SRT's Avatar
Midnight SRT
Midnight SRT is offline
Nightly Creeper
Dodge Forum Administrator
Join Date: Dec 2004
Location: Tallahassee/Ft Myers, Florida
Posts: 29,486
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Hurry up French.
 
  #25  
Old 01-02-2010, 01:00 AM
Frenchy
Frenchy is offline
Banned
Thread Starter
Join Date: Dec 2003
Posts: 0
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Welp, I got the router fixed... it needed to be reset to factory settings...

As for online play... anyone have a 35 foot ethernet cable they can send me?
 
  #26  
Old 01-02-2010, 02:36 PM
Loud Pedal's Avatar
Loud Pedal
Loud Pedal is offline
The Total Package
Join Date: Dec 2007
Location: Kansas
Posts: 3,599
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

5 bucks on amazon
 
  #27  
Old 01-02-2010, 05:12 PM
Midnight SRT's Avatar
Midnight SRT
Midnight SRT is offline
Nightly Creeper
Dodge Forum Administrator
Join Date: Dec 2004
Location: Tallahassee/Ft Myers, Florida
Posts: 29,486
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Yes sir.
 
  #28  
Old 01-03-2010, 03:09 PM
Altair's Avatar
Altair
Altair is offline
Dak attack!
Join Date: Mar 2007
Location: The Frozen Northlands
Posts: 11,331
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Frenchy View Post
Welp, I got the router fixed... it needed to be reset to factory settings...

As for online play... anyone have a 35 foot ethernet cable they can send me?
Monoprice is your friend for cables:

http://www.monoprice.com/products/pr...seq=1&format=2

Coil any excess cable when you run it, you never want to kink ethernet cable.
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Got our 360 yay. :)


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: