2.7L running fine and next day won't start - DodgeForum.com

Go Back  DodgeForum.com > Dodge Cars > Dodge Intrepid > 2nd Gen Intrepid
Reload this Page > 2.7L running fine and next day won't start
Notices
2nd Gen Intrepid 1998 through 2004 Intrepids

2.7L running fine and next day won't start

Reply

 
 
  #1  
Old 07-15-2014, 09:49 AM
roppelt55
roppelt55 is offline
Registered User
Thread Starter
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Default 2.7L running fine and next day won't start

Hey guys I've been looking around on this forum and can't seem to find what I'm looking for. Just the other day I changed the valve cover on my 04 intrepid due to old one being cracked. Put it back together and it started right up. Went out the next day to go somewhere and now it won't start. It turns over but won't fire. I pulled P0335 and P0340. I find it hard to believe that both sensors went bad at the same time. Possible electrical issue? Any help would be nice
 
Reply With Quote
 
 
 

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
LONEWOLF2007
2nd Gen Durango
5
12-06-2016 04:04 PM
john_2216
3rd Gen Ram Tech
6
11-09-2015 09:42 PM
superadam12003
1st Gen Durango
3
08-01-2015 09:30 AM
ydde1937
Dodge Caravan
0
07-06-2015 09:00 PM
kenm78
4th Gen Ram Tech
1
07-05-2015 02:05 PM

Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Featured Sponsors

All times are GMT -4. The time now is 12:40 AM.