win module - DodgeForum.com

Notices
4th Gen Ram Tech 2009+ and up Rams: This section is for TECHNICAL discussions only, that involve the 2009 and up Rams. For any non-tech discussions, please direct your attention to the "General discussion/NON-tech" sub sections.

win module

Reply

 
 
  #1  
Old 03-06-2017, 01:28 PM
ckbeaty
ckbeaty is offline
Registered User
Thread Starter
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Default win module

Do you have to go through the dealer to replace of a 2011 Ram outdoorsman?
 
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2017, 02:00 PM
jkeaton's Avatar
jkeaton
jkeaton is online now
Site Moderator
Join Date: Apr 2010
Location: Winston Salem, NC
Posts: 20,036
Default

Moved to the correct section.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 03-08-2017, 12:48 AM
TNtech's Avatar
TNtech
TNtech is offline
Site Moderator-Dodge Tech
Dodge Forum Moderator
Join Date: Sep 2010
Location: Nashville, Tennessee
Posts: 3,421
Default

Well, a shop that can get security codes and program them. They are really easy to replace on trucks, BTW.



Maybe look into upgrading to a remote start if it's still available while you're doing it.

Like 30 minutes including programming.
 
Reply With Quote
 
 
 

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Pyroneus Dawnlight
1st Gen Ram Tech
8
03-08-2017 09:52 PM
Dakota006
3rd Gen Dakota
1
03-07-2017 09:00 AM
canadianshadowrider
Dodge Journey
1
03-05-2017 08:37 AM
hhgutters
Dodge/Ram Diesel
0
03-03-2017 02:45 AM

Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Featured Sponsors

All times are GMT -4. The time now is 08:49 PM.