Rear Ves not working - DodgeForum.com


Notices

Dodge Caravan The Dodge Caravan is the best selling mini van from Dodge. How many Dodge Caravan owners here at DodgeForum.com would agree? Discuss it now!

Rear Ves not working

Reply
 
 
  #1  
Old 01-30-2011, 12:42 PM
wpack
wpack is offline
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default Rear Ves not working

My rear VES just stopped working, I can still hear audio through the headphones but no video on either screen except the main screen in the dash, I have checked the fuses ( m10 & m12 ) but both look good, any suggestions ?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2011, 02:44 PM
master tech's Avatar
master tech
master tech is offline
Site Moderator & Tech
Dodge Forum Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Bruno ,Ca
Posts: 10,849
Default

Welcome to DF
Is this on a 2008 thru 2010 van?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-30-2011, 07:52 PM
wpack
wpack is offline
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by master tech View Post
Welcome to DF
Is this on a 2008 thru 2010 van?
Lol, sorry about that, it's a 2008
Reply With Quote
  #4  
Old 01-31-2011, 07:08 PM
wpack
wpack is offline
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default

bttt, hoping someone has some kind of info that would be helpful
Reply With Quote
  #5  
Old 01-31-2011, 09:03 PM
master tech's Avatar
master tech
master tech is offline
Site Moderator & Tech
Dodge Forum Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Bruno ,Ca
Posts: 10,849
Default

Is the van still under warranty?
Reply With Quote
  #6  
Old 11-10-2014, 04:48 PM
mlizzied
mlizzied is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1
Default Possible solution

I was having the same issue with my 2008 Caravan, it started out as just the 1st screen going black and not working and then it completely stopped working. I found another forum that had the same problems and people were taking it in, but there is a cheap $25 solution instead of the $1,000 that it would cost to take it in. All it was, is the ribbon in the monitor, we bought a replacement from ebay and put it in and it works perfectly now. You buy the part and has a video of how to replace it.


http://www.ebay.com/itm/151352975311?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Reply With Quote
  #7  
Old 11-18-2014, 05:40 PM
tommie1969
tommie1969 is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1
Default

What about for a 2010 Dodge Ram? My VES just stopped working about a week ago.
Reply With Quote
 
 
 

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
99RAMX4
2nd Gen Ram Tech
12
10-24-2016 07:25 AM
Khris1994
2nd Gen Ram Tech
121
10-24-2015 02:47 PM
tooltime
2nd Gen Dakota
6
07-11-2015 01:45 PM
bombera77
Dodge Caravan
1
07-09-2015 01:03 PM
barrd70
2nd Gen Dakota
0
07-05-2015 01:23 PM


Thread Tools
Search this Thread

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Featured Sponsors

All times are GMT -4. The time now is 02:44 PM.